Activitats

DESCRIPCIÓ DE LES SESSIONS D´ACTIVITATS DIRIGIDES


*BODY CONNECTION: Sessions on es combina l´entrenament del cos, mitjançant els principis fonamentals del ioga, tai-txí, pilates i el mètode Fedelkrais. Destinades a millorar la força, la flexibilitat, l´equilibri, la postura i la capacitat de concentració i sincronitzant el moviment al ritme de música pop.


*IOGA TERAPÉUTIC Adressat a els alumnes que vulguin millorar o previndre lesions amb postures tradicionals de ioga i alhora aprendre tècniques de autocontrol mental i meditació. Molt adient per persones de edat avançada.

*HATHA IOGA: Assolir un nivel exigent pels amants del treball físic-espiritual, amb l´aprenentatge pràctic dels conceptes milenaris com son: chakres, mantres, energies subtils, mandales acompanyat de asanes escollides pel reforçament estructural del cos. 

*IOGA DINÀMIC: Si t´agrada el mon del ioga però pel teu dinamisme no vols postures tant estàtiques, hauries de provar aquesta nova forma de fer. Passem d´una postura a la seguent amb menys temps acompanyats de música Chill out però sense oblidar el treball respiratori i la perfecció de la técnica.

*TÈCNICA PILATES: El gran mestre Pilates va dissenyar un mètode de instrucció perfecte per reforçar, estirar i tonificar tant les parts blandes del cos com son tendons i lligaments a més de la tonificació armónica de la musculatura. Els artistes de Hollywood van posar de moda aquesta técnica per obtindre grans resultats en relativament poc temps. I Deixant de costat els canons de bellessa imperants, no hi ha dubte que es un dels treballs corporals més perfectes avui en día.

*TÈCNICA PILATESTRONG: Practicarem la técnica Pilates treballant amb exercicis més complexes amb adaptacions graduals per aconseguir el màxim rendiment amb el mínim d´esforç possible.  

*UBACH GYM: He dissenyat aquest programa després d´haber experimentat amb diverses tècniques durant molts anys, una forma de microgimnàstica perfecta per persones amb fibromialgia, fatiga crónica i alumnes que pateixen de dolors i lesions amb uns resultats espectaculars. Exercicis inspirats amb el mon de la Fisioterapia i la gimnàtica de l´escola Alemanya i Francesa.

 
*HIPOPRESSIUS: Es tracta d’una nova manera de treballar la musculatura abdominal, més efectiva, ja que amb els Hipopressius Dinàmics s’exercita la faixa abdominal i el sòl pelvià quasi un 60% més que amb el treball abdominal tradicional.
L’objectiu es la millora del to de base de la musculatura abdominal i pèlvica, mitjançant l’automatització de la contracció reflexa  d’aquesta zona (fibres de tipus posturals o de paret), sense exercir cap pressió intrabdominal que provoqui més debilitament. 

*ESSENCIAL GYM: Amb aquest tipus de treball  augmentaràs la resistència, força i la flexibilitat, i et prepararà per fer front als moviments repetitius de la feina i hàbits posturals incorrectes que comporten tard o d´hora molesties o lesions. De forta inspiració en el mètode Rolfing. Descubreix un nou diàleg amb el teu propi cos.

*IOGA PER NENS: Fomenta valors i hábits posturals mitjançant jocs, dibuixant i escoltant contes educatius. L´aprenentatge de com gestionar les emocions s code la ma del Ioga. S´introdueixen els conceptes d´alegria, felicitat, ordre, saber compartir, saber adaptarse, amor i respecte.


*BOLLYWOOD DANCE: Classes de dansa bollywood, per totes les edats a un ritme animat i la fusió de movimients sensuals amb d´altres de enérgics i divertits.

*CARDIOSPORTDANCE: Es tracta d´un treball cardiovascular aeròbic per cremar hidrats i grasses incrementant els nivells de absorció de calci, enfortint els ossos, disminueix els nivells de colesterol, augmentant la resistència. Acompanyat de música dance.Per a tots nivells.  

*POPILATES: Fem el Pilates tradicional ajuntant els moviments amb música    pop. Adient per tots nivells.

*PILATES BARRE:  Barre vol dir barra de ballet, es un entrenament de pilates basat amb postures de ballet, actualment, la majoría de rutines de barre conbinen moviments de pilates, ioga i ballet.No cal tenir experiencia per realitzar aquesta tècnica.  
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada