Drets i deures de l'usuari • DRETS I DEURES DE L'USUARI

 1. Pel bon funcionament del centre i les activitats dirigides:


 •  PUNTUALITAT: Es essencial arribar 5 minuts abans de la sessió, les interrupcions a les sessions per no arribar a l´hora no només perjudiquen als companys i al professor,fan que entris amb nervis i et perdis una part fonamental com es el precalentament previ del cos davant l´exercici.

 •  OBJECTES DE VALOR: Recorda que has de entrar a la sala els objectes de valor que tinguis i guardar-les a on t´indiqui el professor.

 •  EQUIP D´ESPORTEs adient davant la bona pràctica de l´esport portar roba ben comoda i conseqüent amb la pràctica que realitzis, si ets practicant de la tècnica Pilates, hauràs de dur roba pegada al teu cos, el professor ha de veure si realitzes els exercicis correctament i de forma adequada, amb roba folgada això no es possible. En canvi si realitzes la tècnica de ioga, pots dur roba predominanment blanca i de teixits naturals com el lli i el cotó.

 • PAGAMENT DE LES QUOTES: Puntualitat en les cuotes en els primers dies de cada mes. No cal dir que el centre es veu abocat a pagar impostos com a tothom i la puntualitat en els pagaments es fonamental pel seu bon funcionament.

 • CANVIS i/o ANULACIONS DE LES CLASSES

 • En aquest any 2017 teniu una novetat interessant, si per qualsevol motiu us trobeu amb indisposició per realitzar la vostra classe, o si aquell dia es festiu, no perdreu la classe. Aquestes hores no realitzades aniràn a una bossa personal d´hores, a on es poden acumular i podràs recuperar-les a partir del dia seguent fins a finals del mes de novembre del present any. Però amb seny, penseu que cada canvi es més feina per a mi. A cada classe passaré llista i en el cas que no assisteixis portaré un control de assistències. Per recuperar es necessari ser alumne de StudiUbach i estar al dia del pagament de la corresponent cuota. Penseu que no hi ha cap lloc que tinguin aquest privilegi, així que sigueu metòdics i tingueu cura de assistir a les vostres classes amb puntualitat pel bon desemvolupament de les mateixes. 

 • INDISPOSICIÓ DEL PROFESSOR O D´ALTRES CIRCUNSTÀNCIES: Si per motius personals del professor no es poguessin realitzar les classes, el centre compensarà economicament pel valor de la classe perduda, o donarà la opció per recuperar-la més endavant.

 • BICICLETES: No es podràn introduir al centre bicicletes.
 • MODIFICACIÓ I CANCEL.LACIÓ DE CLASSES: Per motius de poca afluència de usuaris a una classe, aquesta pot ser cancel.lada, tanmateix, sempre i quan el grup que assisteixi a una classe dirigida es posin d´acord entre ells, tambè es podrà modificar el seu horari inicial. en el mes de juliol i setembre els horaris es poden veure modificats o reduits segons les assistències.
 • CINQUENES SETMANES DE MES: Les cuotes de pagament dels usuaris son de 4 sessions per mes, o 8 sessions per mes, però hi ha setmanes que a la disposició al calendari veiem que hi han dies que tenim 5 setmanes; per resoldre això el centre pot oferir dos opcions:
       * Pagament de 5e per assistència per classe en l´horari oferit.
       * Cancel.lació de les classes ofertes en aquell cinquè dia de més. 

        (El professor informarà i proposarà amb antel.lació la opció escollida). 

       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada